معماری
خانه / سوغات روستای قمبوان / کلوچه محلی ( بلچی)

کلوچه محلی ( بلچی)

بلچی یکی از شیرینها و کلوچه های روستای قمبوان است که بسیار خشمزه و مقوی است و به عنوان یکی از سوغات روستای قمبوان نام برد

بلچی زردی از روغن –شکر –آرد – دارچین – کنجد – زنجبیل –بادیون – شیره انگور و مایه خمیر درست می شود .طرز پختن آن به این صورت است که ادویه و هل اسیاب کرده را داخل روغن آب شده می ریزند .

 

اتش را خاموش کرده ،شکر به اندازه یک سوم ارد میریزیم اب اضافه می کنند.مایه خمیر به ارد می افزایند و در مایع اولیه خمیر میکنند تا زرد شود.یک ساعت باید خمیر بماند تا پف کند و آماده طبخ شود.بعد چانه به اندازه نارنگی گرفته و پهن می کنند روی آن را شیره انگور یا خرما می مالند و کنجد می پاشند و در تنور می گذارند .آتش را کم کم زیاد می کنند

 

درباره ی modirarshad

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس